3.2.09

Cabaret Show στο Cabaret Voltaire στις 12.2.09

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ CABARET…

Πρόκειται να συμβεί την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στο Μεταξουργείο και συγκεκριμένα στο Cabaret Voltaire, στην οδό Μαραθώνος 30 στις 22.30.

Ένα Cabaret Show αντλεί γοητεία και πειθαρχία από τα καμπαρέ του Παρισιού (Edith Piaf) και του Βερολίνου (Kurt Weill) που θα συμβιώσουν, μέσα σε μία νύκτα, συμφιλιώνοντας τους θεατές με τα σκοτεινά άνθη του βελούδινου εαυτού τους. Με επιρροές επίσης από τους ύποπτους κόσμους του ισπανικού και του αμερικάνικου καμπαρέ αλλά και με σκηνές από το ελληνικό σινεμά, αυτό το Cabaret Show μόνο μονότονο ύφος δεν έχει. Αναμένονται μικρές εκρήξεις καθώς και εκπλήξεις.

Διότι, αυτήν τη βραδιά, η mezzo soprano Χαρά Καλατζίδου, που αυτήν την περίοδο δίνει το δικό της μπρίο ως «καμπαρετζού» Blue-Blue στους «Απάχηδες των Αθηνών» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μεθά τους θαμώνες του Cabaret Voltaire σε εποχές και χώρους κατά τη διάρκεια των οποίων θυμόμαστε ότι οι τέχνες της μουσικής και του χορού γεννήθηκαν, πέθαναν και αναστήθηκαν μέσα στα καμπαρέ... Φυσικά, το εν λόγω τελετουργικό της τιμημένης, αν όχι ξορκισμένης, ζωής μέσα από την τέχνη πλαισιώνεται από τη μουσική του Ανδρέα Κουρέτα στο πιάνο.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης 22.30. Είσοδος με ποτό 15€.

Cabaret Voltaire,
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο
Κρατήσεις στο τηλ. 2105227046

Επίσης:
Χαρά Καλατζίδου: 6977758118
Γεώργιος Μυλωνάς: 6936808280



* Φωτογραφία: Σπύρος Περδίου.

No comments: