20.1.09

Εξελίξεις, Κοινωνία και Μέσα Επικοινωνίας

Το ΙΣΤΑΜΕ (Ινστιτούτο Στρατηγικών & Αναπτυξιακών Μελετών Ανδρέας Παπανδρέου) έχει προγραμματίσει μια ενδιαφέρουσα ημερίδα για την Τετάρτη, 21.01.09, στο Αμφιθέατρο ΕΒΕΑ (Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), Ακαδημίας 7.
Η ημερίδα, το πρόγραμμα της οποίας υπάρχει στη φωτογραφία, φέρει τον εξής τίτλο: ''Οι εξελίξεις στο χώρο των Μέσων Επικοινωνίας: Νέα Φαινόμενα και Κοινωνική Δυναμική''.

Ενδιαφέρουσα μεταξύ άλλων είναι η ενότητα που αναφέρεται στο Διαδίκτυο και τα νέα πρότυπα επικοινωνίας και κοινωνικής οργάνωσης. Στη συγκεκριμένη θεματική ενότητα, ο συντονιστής είναι ο Τάκης Καμπύλης, αρθρογράφος της εφημερίδας ''Καθημερινή'' και μπλόγκερ ( http://enstaseis.blogspot.com/ ).

Συνήθως σε αυτές τις συναντήσεις, νέα θέματα δεν αναμένεται ότι θα τεθούν, ωστόσο, αρκετά ερωτήματα προκύπτουν. Και σε αυτά τα ερωτήματα έγκειται η συνέχεια της εκάστοτε ημερίδας. Η μετα-συνάντηση αφορά στη συνάντηση με τον εαυτό μας: με το πάθος, δηλαδή το πολιτικό στοιχείο, με το ήθος -την ηθική- και τέλος, με το είδος -την επιστημονική διάκριση.

Links:

www.istame.gr

info@istame.gr ( ΙΣΤΑΜΕ: Ακαδημίας 4, τηλ. 210 3631 745-8, fax: 210 3625 616)

No comments: