20.2.09

POST CABARET Party!

Το εμπορικό κέντρο New Bios απλώνεται σαν κισσός μες στην πρωτεύουσα και κατασπαράσσει καθημερινώς νέα τετράγωνα του πολεοδομικού ιστού. Θαρρείς και πρόκειται για μια ολόκληρη εμπορική πόλη που απέδρασε απ’ το μέλλον. Οι εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο New Bios δίνουν λόγο μόνο στα εταιρικά δικαστήρια και υπακούουν μόνο στο καταστατικό λειτουργίας της εταιρίας. Στα θεμέλια του New Bios κρύβεται ένας άλλος κόσμος. Κάτω από τη λουστραρισμένη επιφάνεια υπάρχει η διεστραμμένη εκδοχή της που στηρίζει το μεγαλείο του Πάνω Κόσμου.Οι εργαζόμενοι που υποκύπτουν σε αλλεπάλληλα παραπτώματα, καταδικάζονται και πέφτουν όλο και πιο βαθιά, σε υπόγεια όπου η ακραία εκμετάλλευση βασιλεύει.
Λοιπόν; Ποιος χαρακτήρας θα θέλατε να είστε, αν καταδυόσασταν στο 13ο Υπόγειο; Μια sexy χορεύτρια, ένας μποέμ μουσικός, ένας αδίστακτος μπράβος, μια εργάτρια β΄ κατηγορίας, μια πόρνη πολυτελείας, ένας πάμπλουτος εκμεταλλευτής, ένας εκκολαπτόμενος επαναστάτης;


Ελάτε σήμερα, Παρασκευή, 20/2 στις 23:00 στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, upstairs), σε μια βραδιά που δραπέτευσε από τις σελίδες του πρώτου μυθιστορήματος του Βαγγέλη Μπέκα.


ΤΟ 13οΥΠΟΓΕΙΟ
του Βαγγέλη Μπέκα
http://barouak.blogspot.com/

εκδόσεις Μπαρτζουλιάνος
http://www.bartzoulianos.com/

1 comment:

Βαγγέλης Μπέκας said...

Ευχαριστώ για το post Αντιγόνη μου!