1.3.12

Στο Αthens Gate Hotel, μια γιογκική γιορτή στήριξης









Κυριακή 18 Μαρτίου στις 17:00 στο Αthens Gate Hotel, η φιλανθρωπική γιογκική γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί, θα είναι προς όφελος των παιδιών του Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας Χατζηκυριάκειο.


Η συμμετοχή στη 2,5 ωρη εκδήλωση με Δυναμική πρακτική Άσανα, Μουσική & Κίρταν, θα βοηθήσει εμπράκτως παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Sam Buddha (Alessandro Ortona), Βιβή Λέτσου από το Nysy Studio, Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης από το Bhavana Yoga Center, Maja Zilih από το Athens Yoga Studio καθώς και οι μουσικoί Bhakti Age.

Πληροφορίες για την Δωρεά:
Κάθε άτομο κάνει μία δωρεά αξίας 10€*, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την εκδήλωση Good Karma Yoga Fest.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν στο «Χατζηκυριάκειο» Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, για την αποκατάσταση των ζημιών του νεοκλασικού κτιρίου, που προκλήθηκαν με το σεισμό του 1999 και στεγάζονταν το Οικοτροφείο και οι Διοικητικές Υπηρεσίες.


Το κτίριο του Ιδρύματος πληγώθηκε σοβαρά και κρίθηκε ακατάλληλο για τη διαβίωση των παιδιών, με αποτέλεσμα τώρα να έχουν εγκατασταθεί σε καταυλισμούς λυομένων σπιτιών στον περιβάλλοντα χώρο.

*Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος παρακαλούμε προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εγκαίρως από τις γραμματείες των σχολών.

Namaste,
Bhavana Yoga Center Team
Love Your Life!
τηλ. 210-3238133

No comments: