25.2.10

«Off-Off Athens 3» στο φουαγιέ Επί Κολωνώ: yes-yes

OFF-OFF ATHENS 2010
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
31 ΜΑΪΟΥ – 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το Επί Κολωνώ, διοργανώνει και φέτος το 3o καλοκαιρινό φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων με τίτλο «Off-Off Athens 3».
Με χαρακτήρα showcase ανοιχτό στο κοινό, στο φουαγιέ του θεάτρου όλα είναι πιθανά να συμβούν, λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, στις 31 Μαΐου, καθώς και για τις επόμενες 17 ημέρες, που έπονται.

Ο τίτλος off-off Athens δεν υποδηλώνει μόνο το φυσικό τόπο διεξαγωγής, ένα δηλαδή off-off theater, όπως είναι μια σκηνή ενός φουαγιέ, αλλά και ανοίγει τα σύνορα προς έναν «καλλιτεχνικό τόπο» όπου οι θεατρικές ομάδες ξεθαρρεύουν δημιουργικά: εντός-εκτός της καθιερωμένης αθηναϊκής θεατρικής πραγματικότητας.

Γιατί ναι:
Τα δύο προηγούμενα φεστιβάλ, που είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, είχαν ως αποτέλεσμα, πολλές παραστάσεις να συνεχίζονται είτε στο φουαγιέ του θεάτρου είτε σε άλλον χώρο.

Ο χώρος, μαζί με τεχνική υποστήριξη, παρέχεται δωρεάν στις θεατρικές ομάδες που συμμετέχουν και η είσοδος για το κοινό είναι 5 €.
Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 31 Μαΐου έως 17 Ιουλίου 2010.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ομάδες ή οι μεμονωμένοι καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Off Off Athens παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Επί Κολωνώ ή στην κα Δάφνη Λαρούνη στο 6944 475714 από 1η Μαρτίου έως 1η Απριλίου 2010.
Οι παραστάσεις πρέπει να έχουν διάρκεια έως 40 λεπτά και ο χώρος παρουσίασής τους θα είναι το φουαγιέ του Επί Κολωνώ

Πληροφορίες: 210 5138067, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός
αερόμπικ και φράουλες;
http://www.youtube.com/watch?v=qyKjaS3mn60

No comments: