4.5.09

Για μετανάστες 2ης γενιάς: η ANCE υλοποιεί

Εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού και φωτογραφίας για μετανάστες 2ης γενιάς

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση ANCE* οργανώνει εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού και φωτογραφίας για νέους μετανάστες 2ης γενιάς ηλικίας 16-25 χρονών (που έχουν γεννηθεί ή ήρθαν σε μικρή ηλικία στην Ελλάδα).
Το αποτέλεσμα των εργαστηρίων θα παρουσιαστεί στο ευρύ κοινό με μορφή παράστασης ή έκθεσης αντίστοιχα για τη φωτογραφία, στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ «Μετανάστες 2ης γενιάς : Ευρωπαίοι πολίτες χωρίς δικαιώματα» που θα οργανωθεί τον Νοέμβριο του 2009 στην Αθήνα.
Τα εργαστήρια ξεκινούν την Πέμπτη 7 Μαΐου 2009 και ώρα 18:00 στη διεύθυνση: Μιαούλη 15α, 2ος όροφος, Ψυρρή. Στόχος είναι να ανοίξει και να εδραιωθεί ένας διαπολιτισμικός διάλογος με και για τους μετανάστες, που βιώνουν το σήμερα εν πλω ταυτοτήτων και ταχυτήτων.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Πληροφορίες στα τηλ. 210-8215343 και 210 8215044.
Yπεύθυνη προγράμματος: Μπεκριδάκη Γεωργία.
ANCE (Δίκτυο Εμπειρογνωμόνων Αθήνας) είναι μια μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση με έδρα την Αθήνα. Ιδρύθηκε το 1996 από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων από το χώρο της διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας και της τεχνικής βοήθειας και σήμερα έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και εθελοντών για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις αναπτυσσόμενες χώρες.
επίσης μία ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα:

No comments: