26.1.10

Χορεύετε;Τετάρτη με tango argentinο στην ASCLAYE!

20.00-21.30, 10€ το μάθημα

Τι είναι ASCLAYE; Είναι ένας σύλλογος Λατινοαμερικανών και Ισπανών που ζουν στην Ελλάδα.

Τι το διαφορετικό έχουν οι συναντήσεις τις Τετάρτες;
Είναι μεσοβδόμαδα αλλά με λίγο μπρίο και ταμπεραμέντο, γίνονται ψηλοτάκουνες. Μεγαλώνουν, μεγαλώνουν γερά παιδιά!

Είναι άνετες και χαρούμενες. Το tango κάνει καλό, ζεσταίνει το σώμα και, εκ του ασφαλούς, οι φύλακες που έχουν γνώση, το έχουν ονομάσει «κάθετο σεξ». Σε τι αναλύεται η πράξη της Τανγκοθεραπείας για μεγάλα παιδιά; Μέχρι και εταιρία τανγκοθεραπείας υπάρχει, γι’ αυτό όχι γέλια, είναι σοβαρά αλλά και απλά τα πράγματα.

Ας μαθαίνουμε: κάτω οι ώμοι, ψηλά το κεφάλι, το ένα πόδι λυγισμένο για να δώσει ώθηση και το άλλο τεντωμένο για να φύγει ολοταχώς. Και γιατί; Ζήσε το όπως ο ζωγράφος. Είναι ένας κόσμος δύσκολος. Το είπε και ο Tonino. Λοιπόν; Η μύτη του ποδιού, αγγίζοντας το δάπεδο, συνομιλεί με το χώρο. Ξαφνικά όλα δείχνουν ρομαντικά. Επικίνδυνα = θεατρικά.

Μόνος ρομαντικός & μόνος ψάχνει; ‘‘Ψαχνορωτώντας’’ έλα στην ASCLAYE, Φαλήρου 47Α, 117 42 Κουκάκι, 210-92 32 204.
Πώς;
Πάρε τον/την «Αγκαλίτσα» και έλα με ένα εισιτήριο του μετρό. Στη στάση Συγγρού-Φιξ και βγαίνοντας στα goody’s, στα τρία βήματα, σε περιμένει ένα μικρό στενό. Ναι, η Φαλήρου. Μην περιμένεις βιογραφικό, να σου συστηθεί και με ταμπέλα. Όμως, θα το καταλάβεις. Αισθάνεσαι να κατηφορίζεις μια σκεπή. Σαν να μη γεννήθηκε στην Αθήνα αυτό το στενό. Τότε, προχωρώντας, βλέπεις μια φρεσκοβαμμένη πόρτα: στο δεύτερο όροφο, η ASCLAYE μπροστά σου! Ο Γιώργος και η Κατερίνα είναι κοντά σου: στα πρώτα σου βήματα και εις ανώτερα. Και καλό σου μάθημα!

http://www.youtube.com/watch?v=ghILypeGY70
http://www.tangotherapy.org/
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4537013&ct=2
http://www.metacafe.com/watch/1122542/18_tango_argentino_lesson/

No comments: